Voor de wedstrijd om de Talentenprijs Boulangerie wordt:
- 8 gevulde desembroden (2 variaties) met een gebakken gewicht tussen de 450 en 500 gram
- 10 stuks gebogen croissants moeten een gewicht tussen de 70-80 gram hebben
-
er voorafgaand aan de wedstrijd een beschrijving en receptuur van de broden ingeleverd;
De broden worden beoordeeld door een vakjury die onder andere kijkt naar: toegepaste technieken, samenstelling, smaak, combinatie van kleuren, originaliteit, verkoopbaarheid en invulling van het thema.
De deelnemers met het hoogste aantal punten veroveren de 3e, 2e of 1e prijs van de wedstrijd om de Talentenprijs Boulangerie. Naast deze prijs wordt ook de Consumentenprijs uitgereikt door het vakblad Bakkers in Bedrijf. De ingeleverde producten worden beoordeeld op: de opbouw, vulling, smaak, kleurcombinatie, thema en verkoopbaarheid. Tot slot ontvangen alle deelnemers van de Vereniging Gouden Gard een oorkonde en medaille als bewijs van deelname.
Heb je vragen? Neem dan contact op met info@goudengard.nl
Binnenkort zal het inschrijvingsformulier beschikbaar komen…