Wedstrijden Gouden Gard en Talentenprijs afgelast

De wedstrijden om de Gouden Gard en de Talentenprijs gaan dit najaar vanwege de nieuwe coronamaatregelen toch niet door. Beide wedstrijden zouden op 13 oktober worden georganiseerd bij het Miele Experience Center in Vianen.

Na lang overleg heeft de werkgroep Gouden Gard helaas besloten om de wedstrijden te annuleren. Voorzitter Hidde de Brabander: “Dit is natuurlijk het laatste wat je als wedstrijdorganisatie wil; zeker ook omdat het zo kort op de wedstrijddag is. Alle kandidaten hebben hier hard voor getraind dus zo’n besluit neem je ook niet heel snel. Tot afgelopen maandag konden we de wedstrijd en prijsuitreiking nog aangepast organiseren. Na de persconferentie is dat een stuk lastiger geworden.”

Wedstrijd 2021
Omdat dit een zeer uitzonderlijke situatie is, geven we de kandidaten van de Gouden Gard een wildcard voor deelname aan de editie 2021. Ook als sommige kandidaten volgens het reglement ‘te oud’ zijn, kunnen ze meedingen naar de prijs van komend jaar.

Menu