Thema Talentenprijs 2020 is bekend!

Op 13 oktober 2020 zal de nieuwe editie plaats vinden van de Gouden Gard en de Talentenprijs! De reglementen zullen binnenkort online komen te staan staan, maar inschrijven is al een must, want vol=vol!

Het thema van de Gouden Gard is als vanouds vrij in te vullen. De Talentenprijs-deelnemers zullen het aardse verlaten in het thema “SteamPunk”.

De term verwijst naar de verhalen die zich afspelen in een tijd dat stoomkracht nog de primaire krachtbron was (meestal de 19e eeuw), maar die ook elementen van sciencefiction of fantasie bevatten, zoals futuristische uitvindingen en machines, of echt bestaande machines (zoals computers) die in deze verhalen veel eerder worden uitgevonden dan in werkelijkheid.

Iedereen heel veel succes met alle voorbereidingen en we zien jullie inschrijvingen tegemoet via info@goudengard.nl

^Corinne, Dré, Martijn, Cees en Hidde

Menu